De taxidiensten van Hurk Autoverhuur

Vroeg in de ochtend het vliegtuig halen, met vrienden onbezorgd een avond uit of op tijd zijn voor een ziekenhuisbezoek. In de comfortabele taxi brengt Hurk Autoverhuur u op tijd naar de plek van bestemming.

Luchthavenvervoer

Ontspannen op vakantie of zakenreis gaan, begint thuis voor de deur. We halen u op de afgesproken tijd op en brengen u naar het gewenste vliegveld in binnen- of buitenland. Ook een taxi pakken als u weer terug bent? Het is mogelijk bij de reservering uw vluchtnummer door te geven. Zo hoeft u na een vermoeiende vlucht niet op ons te wachten.
 

Taxi reserveren
Taxiservice

Straattaxi

Of u nu een feestje heeft in Den Bosch, lekker uit eten gaat in Rosmalen, op visite wil bij familie in Veghel of naar het ziekenhuis moet in Uden: de taxi van Hurk Autoverhuur staat klaar om u naar de gewenste locatie te brengen. Een comfortabele rit en makkelijk voor de deur in en uitstappen, daar zorgen wij voor.
 

Taxi reserveren

Zakelijk vervoer

’s Morgens een belangrijke business call leiden, ’s middags lunchen met een klant in de stad en daarna snel door naar de meeting. U heeft het druk druk druk. Tijdens een rit met onze taxi kunt u de reistijd gebruiken om uw werkzaamheden nog eens door te nemen, dat dringende telefoontje te plegen of gewoon eens even te ontspannen. Aan het eind van de inspannende dag weer opgehaald worden? U hoeft ons maar te bellen.

Taxi reserveren
Taxiservice

Schoolvervoer

Door uw drukke baan of afspraak geen tijd om de kinderen van school te halen? Hurk Autoverhuur vervoert kinderen uit Den Bosch, Veghel, Rosmalen, Uden en omstreken naar diverse scholen in de buurt. De kinderen worden in een taxibus thuis opgehaald en na school thuis of bij de buitenschoolse opvang afgezet.

Taxi reserveren

Luchthavenvervoer

We vervoeren maximaal 4 personen per luxe auto of maximaal 8 personen per bus. 

We brengen en halen u van:

Antwerpen Airport Maastricht Aachen Airport
Brussel Airport Rotterdam Airport
Düsseldorf Airport Schiphol Airport
Eindhoven Airport Weeze Airport

Bedrijfswagens

We vervoeren maximaal 4 personen per luxe auto of maximaal 8 personen per bus. 

We brengen en halen u van:
Antwerpen Airport
Brussel Airport
Düsseldorf Airport
Eindhoven Airport
Maastricht Aachen Airport
Rotterdam Airport
Schiphol Airport
Weeze Airport