Van den Hurk Taxi en Verhuur

Van Den Hurk Taxi / Verhuur

Betrouwbare taxiservice in Den Bosch en omstreken

Of u nu vroeg in de ochtend uw vliegtuig wilt halen, onbezorgd wilt stappen met uw vrienden of op tijd bij uw afspraak in het ziekenhuis wilt zijn, met de comfortabele en betrouwbare taxiservice van Van den Hurk Taxi en Verhuur heeft u alle vrijheid en gaat u zorgeloos op pad. Reserveer meteen uw taxi, of neem contact op voor meer informatie.

Contact

Luchthavenvervoer

Een zorgeloze vakantie of zakenreis begint bij u thuis voor de deur. U wordt op de afgesproken tijd door onze chauffeur opgehaald en wij brengen u naar het gewenste vliegveld, in binnen- of buitenland. Ook voor uw terugreis staan we voor u klaar. Laat ons uw vluchtnummer weten bij reservering, zodat u na een lange reis niet op ons hoeft te wachten.

Zakelijk vervoer

Als uw dag is volgepland met zakelijke afspraken, wilt u zich niet druk hoeven maken over uw vervoer. ’s Ochtends leidt u een business call, ’s middags luncht u met een klant in de stad en aansluitend heeft nog een belangrijke meeting. Onze taxiservice zorgt ervoor dat dit voor u een comfortabele ervaring is. Onze chauffeur staat altijd op tijd voor u klaar en u heeft de ruimte en de vrijheid om op de achterbank nog even rustig uw meeting voor te bereiden of een telefoontje te plegen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons bellen.

taxi huren

Straattaxi

Een feestje in Den Bosch? Een etentje in Rosmalen? Of een familiebezoek in de regio? Of misschien heeft u een afspraak in het ziekenhuis en kunt of wilt u zelf niet rijden? De taxi’s van Van den Hurk Taxi en Verhuur staan voor u klaar om u naar uw bestemming te brengen. Een comfortabele rit en makkelijk voor de deur in- en uitstappen, daar zorgen wij voor.

Schoolvervoer

Door uw drukke baan of afspraak geen tijd om de kinderen van school te halen? Van den Hurk Taxi en Verhuur vervoert kinderen uit Den Bosch, Veghel, Rosmalen, Uden en omstreken naar diverse scholen in de buurt. De kinderen worden in een taxibus thuis opgehaald en na school thuis of bij de buitenschoolse opvang afgezet.

Luchthavenvervoer

We vervoeren maximaal vier personen per luxe auto, of maximaal acht personen per bus.

We brengen en halen u van:

  • Antwerpen Airport
  • Maastricht Aachen Airport
  • Brussel Airport
  • Rotterdam Airport
  • Düsseldorf Airport
  • Schiphol Airport
  • Eindhoven Airport
  • Weeze Airport
Taxi reserveren

Reserveer uw taxi voor regio Den Bosch. Bel 06-23 16 37 69

Contact

Van den Hurk Taxi en Verhuur
Dorpsveld 2 
5258 MB Berlicum 


KvK 706 94 931

BTW NL858424800B01

Privacy Verklaring

Contactgegevens

06-23 16 37 69

info@hurkautoverhuur.nl


Bij Van den Hurk Taxi en Verhuur kunt u een auto huren of taxi bestellen voor Den Bosch, Veghel, Rosmalen en omstreken.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 08:00 - 16:00

Zondag alleen op afspraak